شیائومی یک تولید کننده گوشی چینی است که در سال 2010 توسط لی جون در پکن تاسیس شد. چشم انداز شیائومی این است که فناوری پیشرفته نباید هزینه زیادی داشته باشد. «mi»در نام این برند مخفف اینترنت موبایل است، اما به گفته شیائومی معنای دیگری نیز دارد.
به هر حال، هدف اصلی دارسو تبدیل تک تک رویاهای مشتریان از خریدی راحت به واقعیت است. محصولات شیائومی با ارائه ترکیبی عالی از محصولات شگفت انگیز و قیمت های صادقانه برای لذت بردن از زندگی بهتر از طریق فناوری نوآورانه، محصولات شیائومی در بیش از 90 کشور حضور دارند و همچنین در بسیاری از بازارها جایگاهی پیشرو دارند. با ده سال خدمات بی وقفه شیائومی در ساخت بهترین مدل های گوشی هوشمند و سخت افزار هوشمند، به مشتریان خود دلیلی برای انتظار چیزهای شگفت انگیز از جدیدترین محصولاتش داده است. شیائومی چگونه میتواند گوشیهایش را با این قیمتهای پایین وارد بازار کند و سود هم ببرد؟ باید بدانید که شرکت شیائومی خودش را یک شرکت سختافزاری نمیداند. شیائومی از مسیرهای نرمافزاری مثل تبلیغات در MIUI، جمعآوری دادههای کاربران از طریق اپلیکیشنهای مختلفش و دیگر روشهای جمعآوری دادههای ارزشمند، هزینههای ساختش را جبران میکند. شیائومی بیشتر به دنبال این بود که حتی مردم با توان اقتصادی پایین نیز بتوانند، بهترین گزینه ممکن را خریداری کنند.
رابط کاربری MIUI که از بسیاری جهات از جمله نداشتن منوی برنامهها و پنل نوتیفیکیشن شباهت زیادی به رابط کاربری آیفونها دارد، سرعت اجرای بالایی داشته و رنگها و افکتهای به کاررفته در آن بسیار چشمنواز هستند. چینیها بخش زیادی از این رابط کاربری را با پیشنهاد گرفتن از کاربران طراحی کردهاند. امکانات زیادی از قبیل قابلیت شخصی سازی تم، فونت و پشتیبانی از سوپروالپیپر در سالهای اخیر به رابط کاربری گوشی های شیائومی اضافه شده است. سری T از گوشی های شیائومی مختص به محصولات قاتل پرچمدار است، گوشیهایی که با قیمتی کمتر از پرچمدار امکاناتی در حد و اندازه آنها دارند.
- دلیل دوم این است که اگر دقت کرده باشید شیائومی هزینه ای برای تبلیغات تلویزیونی و رسانه ای نمی پردازد و صرفا از طریق شبکه های اجتماعی و در بستر اینترنت به تبلیغات می پردازد.
- پس اگر قصد خرید گوشی شیائومی دارید روزانه این سایت را چک کنید تا از آخرین تخفیقات روزانه روی گوشی های شیائومی مطلع شوید.
- همین گوشی در سال بعد به همراه می ۴ اولین نمایندگان شیائومی در بازارهای خارج از چین شامل سنگاپور، اندونزی، برزیل و چین شدند.
- گرانترین گوشیهای این شرکت مثل شیائومی 11t Pro 5G نیز کیفیت ساخت مثال زدنی دارد و به یک قاب شیشهای پشتی مجهز است که با طراحی برس خورده، شیائومی آن را شبیه یک قاب فلزی درآورده است.
به طور مثال گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس که ظاهری شبیه به آیفون 13 دارد با قیمت 260 یورو عرضه میشود، ردمی 10 قیمتی در حدود 180 یورو دارد و ردمی نوت 11 نیز با قیمت 140 یورو فروخته میشود. در بین گوشیهای سری Poco نیز میتوان به قیمت حدود 250 یورو برای گوشی پوکو X3 Pro، قیمت حدود 200 یورو برای پوکو M3 Pro و همچنین قیمت کمتر از 100 یورو برای گوشی اقتصادی پوکو C31 اشاره کرد. شیائومی می ۱۱اما شیائومی در اطلاعیهای رسمی که شهریور ماه سال 1400 خورشیدی منتشر کرد، اعلام کرد که دیگر قصد ندارد گوشیهایش را با تحت برند “Mi” عرضه کند و از این پس گوشیهایش را با نام خود کمپانی یعنی Xiaomi عرضه خواهد کرد.
فروشگاه اینترنتی مبیت، خرید آسان کالای دیجیتال با مناسب ترین قیمت
کمپانی در حال توسعه شیائومی در مدت زمان کوتاهی در بسیاری از زمینه ها مانند تلفن همراه و لوازم جانبی ، لپ تاپ ، گجت پوشیدنی ، تجهیزات نورپردازی و دوربین ها ، محصولات مهمی تولید می کند. سیستم عامل شیائومی که MIUI نام دارد بر پایه اندروید است و در گوشی اندرویدی استفاده می شود. با ساخت و طراحی مناسب اولین گوشی خود را وارد بازار کرد و در طول این سالها با تلاش روزافزون شرکت و گروه بزرگ شیائومی بهعنوان یک برند در ساخت و طراحی موبایل گوشیهای میان رده برای خود یک جایگاه مناسب در سطح بینالمللی ایجاد کرد. خط تولید گوشی شیائومی با طراحی انواع مدلهای جدید در بازار موبایل ایران، برای همه افراد با بودجههای کم یا زیاد مناسب به نظر میرسد. شاید بتوان اصلیترین علت محبوبیت گوشی های شیائومی را قیمت مناسب دانست؛ مدیر عامل کمپانی شیائومی اعلام کرده است که حاشیه سود تمامی محصولات برند شیائومی 5 درصد است.
لیست قیمت روز گوشی شیائومی
به لطف فروشگاه اینترنتی سایمان دیجیتال دیگر نیازی نیست که برای خرید یک گوشی شیائومی در گرما و سرما، ترافیک و شلوغی از منزل خارج شوید. با سایمان دیجیتال میتوانید گوشیهای مختلف شیائومی را با یکدیگر مقایسه کنید و بهترین گوشی بر اساس بودجهای که در نظر گرفتهاید را با قیمت مناسب و گارانتی معتبر شرکتی تهیه کنید. سپس در فوریه سال ۲۰۲۰ و یک ماه بعد از جدا شدن برند پوکو از شیائومی، اولین گوشی مستقل این برند، پوکو ایکس ۲، عرضه شد که به نوعی نسخه باز تولید شده ردمی کی ۳۰ بود و آن موبایلی نبود که همه انتظارش را داشتند. پوکو برای جبران عملکرد ضعیف خود در رابطه با ایکس ۲، از پوکو اف ۲ پرو رونمایی کرد که علیرغم قیمت مناسبی که داشت، از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ که بهترین تراشه آن زمان بود بهره میبرد و رقیبی سرسخت و ارزان قیمت برای پرچمداران شرکتهای دیگر بود.
گوشی موبایل شیائومی مدل Xiaomi 12T 5G دو سیم کارت ظرفیت 256/8 گیگابایت
اگر قیمت گوشی شیائومی را با سایر گوشیهای هم رده آن مقایسه کنید، خواهید دید قیمت شیائومی نسبت به سایر برندها با مدلهای مشابه بسیار مقرون به صرفه است. لی جون همبنیانگذار شیائومی بارها اعلام کرده است که سیاست آنها سود کم و فروش بیشتر است. به علاوه کیفیت بالای انواع گوشی شیائومی نیز سبب شد این برند خیلی زود در بازار جهانی نامی برای خود دست و پا کند. اولین گوشی شیائومی در سال 2011 وارد بازار چین شد و پس از مدتی این کمپانی با تولید محصولات باکیفیت و بسیار ارزان قیمت، توانست سهم خوبی در بازار چین و جهان به دست آورد. با وجود اینکه بسیاری از ما هنوز دید خوبی به کالاهای چینی نداریم، اما شیائومی با کیفیت محصولات خود ثابت کرد این دیدگاه همیشه درست نیست و در مدت کوتاهی پس از تاسیس توانست با غولهای تولیدکننده تلفن هوشمند در دنیا (سامسونگ و اپل) رقابت کند. در حال حاضر گوشی های ردمی جزو میان رده های شیائومی محسوب میشوند و پرچمداران این کمپانی از سری Mi هستند.